Bliv Medlem

Vil du måske være med? Så kom med og prøv det!

Pris

650 kr / halvår

50% studierabat til personer under uddannelse
Øver

Tirsdag 19-21

Hvor

Folkets Hus

DETalJER

Du er altid velkommen

Er du ny, og vil se hvem vi er og hvad vi arbejder med, så kom til 3 prøveaftener inden bindende medlemsskab.
Vi kan tilbyde Nordvestjyllands bedste kordirigent, at du kommer glad hjem hver tirsdag og bliver del af et ambitiøst og socialt velfunderet fællesskab
.

Koret optager løbende nye medlemmer. For at sikre en god balance og kvalitet, tilstræber vi at være omkring 35 medlemmer. Der er i øjeblikket ingen venteliste – vi søger herrestemmer, både basser og tenorer. 

Der er ingen optagelsesprøve, men efter nogen tid afholder korlederen alene sammen med det nye medlem, en stemmeprøve. Formålet her er at fastlægge stemmens aktuelle spændvidde og at placere medlemmet i den rigtige af de fire grupper: Sopran, alt, tenor og bas.

Til daglig er påklædningen naturligvis helt fri. Når vi holder koncert bruger vi en  “uniform” bestående af sort beklædning (uden andre farver eller mønstre) suppleret af et udleveret tørklæde (kvinder) eller slips (mænd).)

Vi har i en del år kort efter sæsonstart arrangerer en ryste-sammen-tur som varer ca. et døgn. Vi har tidligere været i Rofi Centret i Ringkøbing. Dagsordenen har vekslet mellem råhygge, gensidig underholdning og indslag med udefra kommende professionelle kræfter.
Seneste var vi i Fjalting og have korworkshop på Kulturcenter Tuskær og boede på vandre hjemmet.